Cum să Fascinezi și să Iubești Femeia Pești

by | Feb 22, 2021 | Astrologie, Stil de Viață

Caracteristicele Zodiei Pești

Cuvinte cheie: compasiune, universalism, sensibilitate, altruism;
Semn de apă: negativ, feminin, nocturn;
Planete conducătoare: Jupiter și Neptun;
Culoare specifică: violet, acvamarin;
Pietre prețioase: opal alb, perlă, ametist;
Metal: tablă
Verb cheie dominantă: „Cred”
Zona erotică: picioarele;
Calități: introspecție, adaptare, intuiție, empatie, inspirație, misticism, sacrificiu de sine, spiritualitate, elevare, ospitalitate, romantism copleșitor, prietenie, înțelegere, sensibilitate, receptivitate, imaginație uimitoare, generozitate, compasiune, modestie, înțelepciune, aspirație spre spiritual iluminare, sentimentalism pur, afecțiune puternică, idei genioase.
Ea trebuie să dezvolte: voință, realism.
Trebuie să evite: alcoolul, drogurile, îngăduință excesivă față de defecte.
Lecție de viață: să-i înveți pe ceilalți că dragostea este compasiune și să învețe de la ceilalți că iubirea este totul, pentru a înțelege în cele din urmă că a face dragoste este etern și divin.

Femeia Pești și Relațiile de Cuplu

Femeia Pești este un amestec fascinant de pasiune pământească și fantezii nelumești. Nu este de mirare că ești captivat de ea la prima vedere și “bântuit” de ea pentru totdeauna.

Abilitatea ei de a-i înconjura pe bărbați este unică. Are o capacitate instinctivă de a-i face pe bărbați să se simtă masculini. Gingășia, blândețea și inocența ei îți scot în evidență nevoia de a fi puternic și protector.

La fel ca toate semnele de apă (Rac, Scorpion, Pești), ea are un mod misterios de a descoperi secretele care se află sub masca socială a unei persoane. Are un al șaselea simț și poate ghici ce se va întâmpla în continuare, este natura ei. Chiar dacă dispune de această capacitate uimitoare, totuși, nu întotdeauna își alegere cel mai potrivit iubit.

De regulă, femeia Pești nu își alege partenerul după capriciul momentului. Masculii pe care ea îi alege tind să cadă în două extreme. Ea se simte atrasă de bărbații slabi din punct de vedere emoțional pentru ai ocroti ca o mamă și spre care poate manifesta o grijă plină de compasiune. De asemenea, ea se poate îndrăgosti și de tipul opus de bărbat – unul puternic, decisiv, cu un mare simț al eu-lui, un bărbat care o va proteja și prețui și îi va oferi sprijinul și direcția fermă de care are nevoie.

Astrologie

“Femeia pești caută și găsește cu ușurință înțelesuri ascunse în tot ceea ce o înconjoară.”

Cum să atragi atenția femeii Pești?

Poți oricând să atragi atenția femeilor Pești în conversații despre lumea divertismentului, artei, cărților, poeziei și dramaturgiei. O altă modalitate sigură de a le atrage atenția este de a discuta despre orice subiect care se referă la ocultism, misticism, spiritualism și supranatural. Pune întrebări despre un subiect pe care intuiești că ar putea să-l cunoască bine și vei vedea că se vor deschide față de tine.

Peștilor le place să explice și să se exprime. Vorbește-le despre problemele tale. Sunt mari ascultători și simpatia lor este în mare parte autentică. Dar evită să creezi impresia că ești copleșit. În timp ce nativele din Pești au o compasiune neobișnuită pentru cei învinși, ele totuși preferă oamenii puternici și cu susținere interioară, cu obiective definite și o abordare pozitivă a vieții. O tactică bună este să expui cu umor dificultățile tale. Le place să râdă și vor fi impresionate de capacitatea ta de a zâmbi în fața necazurilor.

Salută-le întotdeauna cu un compliment despre aspectul sau prezența lor socială și nu uita să repeți un comentariu măgulitor făcut de altcineva despre ele. Peștii se înmoaie foarte repede la lingușire.

Dar, mai presus de toate, fii sentimental. Secretul plăcerii acestei femei eterice, nemultumite, sensibile, este acela că niciodată nu trebuie să-ți lipsească romantismul.

Romantismul este suflul vieții ei. Visele de zi sunt realitatea ei cea mai adevărată. Femeia Pești este femeia romantismului și a tuturor poveștilor de dragoste din lume.

Este o visătoare incurabilă.

Cum iubește femeia Pești?

Iubirea pentru ea este fundația, centrul din care radiază toate celelalte necesare vieții. Când este fericită în dragoste, orice altceva din viață pare minunat. Când este nefericită de o poveste de dragoste, nimic altceva nu contează. Cea mai mare nevoie a ei este să se piardă în altcineva, să se unească într-o comuniune aproape mistică.

Mai mult decât orice altă femeie din zodiac, femeia Pești se va transforma pentru a se potrivi cu imaginea dorită de partenerul ei. Acest semn este mutabil, ceea ce o face complet adaptabilă. Cu toate acestea, această femeie cu o mie de chipuri, când rămâne singură, devine iarăși evazivă, neatinsă, misterioasă. Are o fascinație care nu este atât de ușor de înțeles. Farmecul ei poate fi puțin prea străin pentru mulți dintre bărbați.

Dintre toate semnele, Peștii au cea mai activă și liberă viață sexuală. Surprinzător pentru un semn cunoscut pentru romantismul său, o femeie Pești face dragoste fără a avea restricții.

Ea se simte confortabilă cu fuziunea erotică sub orice formă și își va încuraja iubitul să renunțe la inhibiții. Ea este receptivă la jocurile erotice și poate folosi abilitățile unei curtezane pentru a spori încântarea iubitului ei. În ciuda acestui fapt, o nativă din Pești este incapabilă de a face sex fără dragoste și pune mult accent pe afecțiune și contact tactil în viața de zi cu zi, precum și în timpul fuziunii amoroase.

Uneori, natura ei receptivă poate duce la dependență. Dar intuiția ei psihică o anunță când a ajuns la limitele răbdării unui bărbat. Poate, dacă dorește, să ia măsuri pentru a recâștiga favoarea unui bărbat. Uneori, însă, devine sensibilă și suprasensibilă la lipsa de înțelegere. Ceea ce are ea nevoie cel mai mult într-o relație este multă răbdare și simpatie. Nu suportă nici cel mai mic indiciu de respingere. Cu toate acestea, când este tratată cu grijă și afecțiune, partea senzuală, ultra-feminină a naturii sale strălucește.

femeia din semnul zodiacal pesti in apa ca o zana

Femeia Pești și interacțiunile sociale

Cel mai bun mod de a impresiona un pește este pe uscat. Scoateți-o la dans și la cofătărie la prima întâlnire, dar alegeți un loc în care există căldură și apă pentru o cină romantică mai târziu.

Indiferent dacă este sau nu într-o relație, nu va încerca niciodată să submineze puterea vreunui bărbat. Un astfel de lucru nu este niciodată în gândurile ei. Ea se hrănește din puterea celuilalt așa că va crea un teren fertil ca tu să te manifești fără restricții.

Este o femeie încrezătoare și îi place să facă fericiți oamenii care rămân alături de ea. Știe cum să ofere plăcere și cum să consoleze un bărbat. Ea nu-l va împinge pe bărbatul ei să fie ambițios, ci să-l facă să simtă că ar trebui să fie fericit cu felul în care este în momentul prezent.

Ea este fericită cu tine pentru ceea ce ești tu acum.

Este blândă și înțelegătoare de cele mai multe ori. Este emoțională și extrem de sensibilă. Ai putea fi surprins să vezi că este timidă doar pentru că este îndrăgostită.

Poate să plângă dacă cea mai bună prietenă a ei se desparte și poate fi extrem de entuziasmată atunci când aceiași prietena are un nou iubit, care arată frumos și pare bogat, chiar dacă în sufletul ei știe că cei doi nu se privesc deloc.

Iubește animalele mici. Îi place să cumpere și să-și aleagă propriile haine. Îi place să se îmbrace drăguță și să fie drăguță.

Femeia Pești are tendința de a fi o femeie frumoasă și are o piele califelată. Mâinile și picioarele ei sunt mici și moi.

Femeia Pești iubește să cumpere pantofi de parcă face colecție. Este genul care cumpăra cadouri pentru oricine și pentru orice ocazie, mai ales dacă este un cadou pentru o nuntă sau o aniversare, chiar și pentru cineva pe care abia l-a cunoscut.

Este genul care își poate atinge inima. Are mare nevoie de cineva care să o protejeze, dar uneori poate ascunde acest lucru datorită încăpățânării.

Își ascunde timiditatea și slăbiciunea de cei pe care îi consideră dușmani și nu-i place să respecte reguli fixe. Poate fi o gospodină excelentă. Mulți bărbați vor dori să se căsătorească cu ea pentru că ea este 100% femeie. Dacă vrea să fie dulce, poate fi un adevărat înger.

Femeia Pești are o oarecare doză de mister. Ochii ei adânci par să privească în lumi care sunt dincolo de imaginația noastră.

În concluzie, toate aceste daruri și calități pot fi o adevarată sursă de inspirație pentru bărbatul care știe cu adevărat să descopere o femeie.

Aceste miracole ce sunt în interiorul femeii Pești, vă poate face relația să dureze pentru totdeauna și vă poate ajuta să treceți peste limitele simplei împerecheri într-o realitate plină de iubire și împlinire sufletească.

Femeile celebre din zodia Pești

Joan Bennett, Elizabeth Barrett Browning, Isabelle Cavanagh, Amy Cohen, Shanon Chinatti, Barbara Cook, Alice Drucker, Sandy Duncan, Sue Snyder Elliot, Nina Greenhouse, Jackie Gleason, Pauline Goodman, Patricia Hearst, Annelore Hall, Patsy Kensit , Sybil Leek, Pamela Mason, Liza Minnelli, Helen Mason, Augusta Neff, Patricia Nixon, Lynn Redgrave, Buffy Saint-Marie, Dinah Shore, Svetlana Stalin, Sharon Stone, Elizabeth Taylor, Gloria Vanderbilt, Barbara Walters, Rachel Weisz.

Corina Tonita
Corina Tonita

0 Comments